Επεξεργασίες Μαρμάρων

ΑΓΥΑΛΙΣΤΟ
ΑΓΥΑΛΙΣΤΟ
Oταν το μάρμαρο δεν δέχεται καμία επεξεργασία στην επιφάνεια του απο την στιγμή της κοπής του όγκου.Μπορούμε να τοποθετήσουμε αγυάλιστα μάρμαρα συνήθως σε περιπτώσεις που θέλουμε σε κάποιο σημείο του χώρου μας πιο οικονομική λύση.
ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ
ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ
Γίνεται επεξεργασία της επιφάνειας του μαρμάρου ή του γρανίτη με μηχάνημα χρησιμοποιώντας ειδικές γυαλιστικές πέτρες.Μετά το πολλαπλό τρίψιμο το υλικό αποκτά γυαλιστερή επιφάνεια αναδυκνύοντας το χρώμα του και είναι έτοιμο για να διακοσμήσει εσωτερικούς αλλα και εξωτερικούς χώρους.
ΑΝΤΙΚΕ
ΑΝΤΙΚΕ
Με ειδική επεξεργασία το μάρμαρο ή ο γρανίτης αποκτά ανάγλυφη επιφάνεια.Είναι μια επεξεργασία η οποία χαρίζει στα μάρμαρα και στους γρανίτες και την ιδιότητα της αντιολίσθισης.Χρησιμοποιείτε πολύ και στην κλασσική διακόσμηση.
ΧΤΥΠΗΤΟ
ΧΤΥΠΗΤΟ
Η επιφάνεια των μαρμάρων μετά απο ειδική επεξεργασία γίνεται πιο τραχειά και αντιολισθιτική.Είναι κατάλληλο για δάπεδα η σκάλες που δεν θέλουμε να γλιστράνε αλλά και όταν το απαιτεί η διακόσμηση του χώρου.
ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΟ
ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΟ
Η επεξεργασία αυτή γίνεται με σύγχρονο ειδικό μηχάνημα αφαιρώντας τμήματα της επιφάνειας του μαρμάρου.Το αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας των μαρμάρων δίνει την αίσθηση της φυσικής πέτρας στα μάρμαρα.Κατάλληλο για επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
ΧΤΕΝΙΣΤΟ
ΧΤΕΝΙΣΤΟ
Με την επεξεργασία αυτή το μάρμαρο αποκτά στην επιφάνεια του παράλληλες γραμμές σαν χτενισμένο.Η επεξεργασία που ονομάζουμε χτενιστό χρησιμοποιήτε πολύ συχνά σε σκάλες χαρίζοντας την πρακτικότητα της αντιολίσθισης και συγχρόνως αισθητικό αποτέλεσμα.